Turkije rondreizen en groepsreizenDjoser rondreis Turkije

Een rondreis door Turkije biedt je een goede afwisseling tussen de moderne steden, de prachtige natuur en de intrigerende opgravingen en overblijfselen van de Romeinse en Byzantijnse tijd. Ook biedt de Turkije rondreis uitgebreid de mogelijkheid de tradities en gebruiken van de inwoners uit te proberen. Zo kun je de heerlijke Turkse thee proeven en samen met de bewoners van Diyakbakir waterpijp roken in de gezellige wijk buiten de stadsmuren. Tijdens de groepsreis door Turkije maken we gebruik van een eigen bus en overnachten we in goede middenklasse hotels met een gezellige sfeer.
Onze reizen door Turkije zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van alle highlights die het land te bieden heeft. De rondreizen door Turkije zijn veelzijdig en laten je het echte Turkije van dichtbij zien!

Djoser rondreizen Turkije
Kras rondreis Turkije

Het land van de Turkse Hamams, Döner Kebab en kleurrijke bazaars geeft je een warm welkom tijdens een rondreis met Kras. Ervaar authentiek Turkije in metropool Istanbul waar de kebabzaakjes en fraaie moskeeën voor een feestelijke wanorde zorgen. Of bewonder het maanlandschap van Cappadocië vanuit een luchtballon. Na een duik in het heilzame bronwater van Pammukkale voel je je weer als herboren tijdens deze rondreis.

Kras Turkije
SNP Cultuurreis Turkije

Een rondreis in Turkije laat je niet alleen kennis maken met de prachtige natuur, maar ook met de indrukwekkende culturele erfenis van de oude Grieken, Romeinen, Armeniërs en Koerden. De huidige volkscultuur is een fascinerende mengeling van traditie en moderniteit: dynamisch en toch betrokken en ongekend gastvrij.
Een reis naar Turkije begint vaak in het schitterende Istanbul of zonnig Antalya. Tijdens een Turkije wandelvakantie doe je bijvoorbeeld het centrale hoogland van Anatolië aan en kun je heerlijk wandelen langs de Lycische kust in het zuid westen van het land.

Turkije is een enorm land, dat betekent dat er een groot verschil in klimaat bestaat tussen de verschillende gebieden. De natuur is zeer veelzijdig. Van droge steppen tot moerassen, van heerlijke zandstranden tot ongenaakbare bergtoppen met gletsjers. SNP biedt meerdere wandelvakanties en zelfs een fietsvakantie door de mooiste streken in Turkije, zoals Lycië en Cappadocië.
Wil je graag zoveel mogelijk zien, dan is een rondreis in Turkije iets voor jou. Of ga met je kinderen naar Turkije en boek een familiereis. Turkije heeft alles wat de actieve vakantieganger zoekt.

SNP rondreis Turkije
SRC-reizen Turkije

SRC Reizen is gespecialiseerd in het samenstellen van culturele reizen naar Turkije. Elk deel van Turkije heeft zijn eigen charme en dat ontdek je met een culturele rondreis door Turkije van SRC. In het westen en zuiden geniet je van Grieks-Romeinse opgravingen en prachtige stranden, in het oosten verbaas je je over de oude beschavingen zoals die van de Hettieten en de Urarten, in Centraal-Turkije waan je je in een sprookjeslandschap met tufsteenformaties, terwijl het noorden gekleurd wordt door berglandschappen met hazelnoot- en theeplantages en kleine authentieke dorpjes.

SRC Reizen Turkije
Tui rondreis Turkije

Turkije, land van verdwenen oudheden, wonderen der natuur en de beste stranden. Waar Romeinse opgravingen hand in hand gaan met unieke kalksteenterrassen. Waar in de rotsformaties van Cappadocië de christenen ondergrondse steden bouwden. En waar de Ottomaanse sultan met zijn harem er lustig op los leefde. In Istanbul, de magische poort naar Azië, waar oost en west elkaar nog altijd ontmoeten. Turkije is bovendien een uiterst gastvrij land met gouden stranden en een gevarieerde keuken.
Reis mee naar het Nabije Oosten en stap in de wereld die we de Oriënt noemen.

Tui Turkije